Mimoriadna situácia na železnici

23.07.2008 Poprad

Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK), a. s. , oznamuje, že od 08.25 h je prerušená osobná železničná doprava vo Vysokých Tatrách, v úseku Studený Potok – Tatranská Lomnica.
Dôvodom prerušenia dopravy sú spadnuté stromy na železničnú trať, následkom prudkej víchrice. Kým nebude v tomto úseku obnovená osobná železničná doprava, pre cestujúcich zabezpečí ZSSK v spolupráci so Železnicami Slovenskej republiky (ŽSR) náhradnú autobusovú dopravu.
Spadnuté stromy skomplikovali železničnú dopravu aj v Bratislave, a to v úseku Bratislava Nové Mesto – Bratislava hlavná stanica. InterCity vlaky 402 Šariš a 405 Tatran budú preto meškať asi 30 minút. Osobné vlaky z a do Komárna budú jazdiť odklonom cez železničnú stanicu Bratislava Rača.
Všetky podrobnosti o cestovaní vlakom sú na čísle Kontaktného centra 18 188, v osobných pokladniciach Železničnej spoločnosti Slovensko, a.s. , alebo na internetovej stránke www.slovakrail.sk.

Spadnuté stromy skomplikovali železničnú dopravu aj v Bratislave, v úseku Bratislava Nové Mesto - Bratislava hlavná stanica. InterCity vlaky 402 Šariš a 405 Tatran budú meškať asi 30 minút. Osobné vlaky z a do Komárna budú jazdiť odklonom cez železničnú stanicu Bratislava Rača.
Cestujúci získajú viac informácií na čísle Kontaktného centra 18 188, v osobných pokladniciach Železničnej spoločnosti Slovensko alebo na internetovej stránke www.slovakrail.sk.
 

Vyberte región